dimecres, 2 de febrer del 2011

ICV-EUiA intenta evitar l’eliminació dels 426€


Els ecosocialistes presenten una proposta al Ple Municipal en defensa del manteniment del PRODI, que dona cobertura a aturats de llarga durada


NP-04/2011
Mataró, 1 de febrer de 2011


El Grup Municipal d’ICV-EUiA, amb Quiteria Guirao al capdavant, presentarà una moció al proper Ple Municipal en defensa del manteniment del Programa Temporal per Desocupació i Inserció (PRODI).

Els 426€ de subsidi assitencial del PRODI han donat cobertura a 690.000 persones, i segons dades del propi Govern estatal, amb la seva supressió seran prop de 1.700.000 persones les que no tindran cap mena de prestació ni subsidi per desocupació.

Per a Guirao la situació que es crea és “digna d’un pais amb un Govern de dretes, perquè desatén les necessitats bàsiques dels treballadors i treballadores que estan patint més la crisi, mentre continua injectant milers de milions al sistema financer”.

La proposta es debatrà al Ple d’aquest proper dijous, i el grup d’ICV-EUiA espera que “s’imposi el sentit comú, per damunt de la lògica irresponsable dels mercats especulatius que ens estan enfonsant”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada