dimecres, 16 de febrer del 2011

Sobreseïment de la causa de Can Fàbregas


ICV-EUiA manifesta la seva satisfacció pel sobreseïment de la causa de Can Fàbregas i de Caralt

Esteve Martínez considera provada la validesa del projecte i lamenta el temps perdut i els llocs de treball que ja s’haurien pogut crear

NP-06/2011
Mataró, 14 de febrer de 2011


El cap de llista d’ICV-EUiA, Esteve Martínez, ha mostrat avui la seva satisfacció plena en conèixer-se la resolució del jutge de sobreseïr el cas, que comporta la desestimació de les imputacions personals a diversos membres del Govern i treballadors de l’Ajuntament. Per al candidat, aquesta resolució “dóna validesa a les tesis que sempre ha defensat ICV-EUiA i el Govern Municipal”.
Els ecosocialistes han lamentat que s’hagi perdut “un temps molt valuós” per al desenvolupament del projecte del Corte Inglés i que “ja s’haurien pogut crear desenes de llocs de treball, que haurien significat un bàlsam per a molts mataronins i mataronines en aquests temps difícils”.
Martínez ha criticat durament que alguns partits polítics animin la judicialització de la política i ha destacat que “no es pot dur als tribunals una decisió política pel fet que no ens agradi, si aquesta és completament legal, els ciutadans i ciutadanes no ens escullen per a això”.
Finalment, el candidat ha volgut reiterar la crida a la confiança de tothom, assegurant que el projecte seguirà endavant i que el Govern Municipal ha actuat sempre amb respecte a les lleis, i pensant en l’interès públic de la ciutat.


Més informació: Esteve Martínez (617.341.178).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada