divendres, 11 de novembre del 2011

Cop d'Estat a Europa?

Estem assistint a un cop d'estat a Europa? Ho dic perquè el poder, sense passar per cap urna, està passant a mans del "mercat". M'explico. Grècia accepta a un senyor de President del país que va ser ex-vicepresident del BCE i assessor de Goldman Sachs.

Goldman Sachs, juntament amb JP Morgan, Citibank, Bank of America concentren el 94 % del risc en productes derivats que guarden les entitats USA. Ni més ni menys que 172 bilions d'euros). Una xifra que mareja. Xifra què és més de 16 vegades el PIB d'USA.

Més. A Itàlia Mario Monti, sense passar per les urnes, agafa el timó del país. Un altre tecnòcrata amb arrels a... Goldman Sachs. Per cert, Goldman afronta demandes per 18.500 milions per hipoteques.

Encara una mica més: Mario Draghi, flamant President del BCE va ser vice-president de.... Goldman Sachs! i un dels màxims responsables del banc a Europa durant alguns anys en què ajudava a "cuinar" els compte grecs.

Antonio Borges, Director del FMI Europa, a què no sabeu d'on va ser vice-president? Doncs, naturalment, de Goldman Sachs Internacional. I, finalment (de moment), Petros Christodoulou, Cap del Deute Grec, es va formar a . . . .GOLDMAN SACHS! Digueu-me paranoic, però jo veig un cop d'estat tecno-financer en tota regla!

Però no, no estic paranoic, estic preocupat, molt preocupat. Aquells que ens han ficat en aquest pou que no té fons, ara, suposadament ,ens volen treure del mateix. Però el cert, el que volen és aprofundir en el capitalisme, i refundar-lo, tornar-lo a la seva essència primigènia. És la llei de la selva, on els més poderosos subjuguen a la ciutadania. Menys drets, més obligacions, més misèria per la majoria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada